Suomalaisen viihdemaailman kestosuosikki Jari Sillanpää esiintyy Mikkelissä 20. heinäkuuta Asuntomessujen pidennetyssä messuillassa AsukasAreenalla. Jari Sillanpään lisäksi illan aikana Asuntomessuilla musisoi Sakari Kuosmanen ja messukohteissa on mahdollisuus vierailla poikkeuksellisesti klo 22 asti.

– Haluamme mahdollistaa Asuntomessuille osallistujille viihdyttävän kesäillan ja tarjota messuvieraille kokonaisvaltaisen elämyksen Asuntomessuilla, Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää sanoo.

Tänä kesänä Mikkelissä järjestettävillä Asuntomessuilla ohjelmatarjonta on kasvanut aikaisempiin vuosiin verrattuna huomattavasti. Syy tähän löytyy messualueen AsukasAreenalta, jolla järjestetään vaihtuvaa ohjelmaa messujen jokaisena aukiolopäivänä. – Tarkoituksena on herättää keskustelua suomalaisesta asumisesta ja sen tulevaisuudesta. On arvokas asia, että olemme saaneet paikalle eri alojen asiantuntijoita jakamaan näkemyksiä esimerkiksi asumisen hyvinvoinnista. AsukasAreenalla käytävä ajatustenvaihto toimii virittäjänä messuporttien ulkopuolella käytäville keskusteluille, toteaa Osuuskunta Suomen Asuntomessujen viestintäpäällikkö Leena Honkajuuri.

– Vaikka ei olisikaan päässyt paikalle juuri tiettynä päivänä, niin esimerkiksi SuomiAreena goes Asuntomessut -paneelikeskustelut löytyvät Katsomosta. Livetunnelmaa pääsee seuraamaan myös Facebookin ja muiden somekanaviemme kautta, Honkajuuri jatkaa.

Tällä viikolla Asuntomessujen hyvinvointiviikko huipentuu viihde- ja estraditaiteilija Jari Sillanpään esiintymiseen AsukasAreenalla torstaina 20.7 kello 18. Esiintyminen on osa Asuntomessujen kolmea pidennettyä iltaa, jolloin messualue on avoinna klo 22 asti.

– Suosittelemme ruuhkien välttämiseksi saapumaan messualueelle jo aikaisemmin päivällä ja jäämään talokierrokselta suoraan keikalle, Heikki Vuorenpää vinkkaa.