Loma-asuntomessujen infopaketti

Loma-asuntomessut Mäntyharjussa ovat järjestyksessä 9. valtakunnalliset loma-asuntomessut. Loma-asuntomessualue sijaitsee Mäntyharjun kunnan Pyhäkosken alueella, kirkasvetisen Pyhäveden rannalla. 29 hehtaarin kokoiselle messualueelle on kaavoitettu yhteensä 25 loma-asuntotonttia ja viisi omakotitalotonttia. Kaikilta loma-asuntotonteilta on näkymä Pyhävedelle. Messualueen keskellä on yhteisranta ja useita puistoalueita, jotka lisäävät alueen viihtyisyyttä ja luonnonläheisyyttä.

Esitteillä on kaikkiaan 21 loma-asuntoa, 11 erillistä saunaa ja yksi omakotitalo. Yksi loma-asunto ja rantasauna kuuluvat alueen alkuperäiseen rakennuskantaan ja ne ovat messuilla näytillä peruskorjauskohteena.

Avoinna 27.6.–10.7.2011 päivittäin klo 10–18.

Lippujen hinnat:

aikuiset 13 euroa
lapset 7 – 15 vuotta 8 euroa
perhelippu 26 euroa (kaksi aikuista ja lapset 7 – 15 v.)
erityisryhmät (invalidit, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat) 10 euroa
ryhmät (vähintään 15 henkilöä) 10 euroa

Pysäköintiliput: lippukassalta ostettaessa 7 euroa, parkkialueelta ostettaessa 10 euroa.

Pysäköinti

Loma-asuntomessujen pääparkkialue sijaitsee Vihantasalmentien varressa noin kahden kilometrin päässä messualueesta Mäntyharjun keskustan suuntaan. Viitostieltä on matkaa pääparkkialueelle noin neljä kilometriä. Pysäköinti- ja messualueiden välillä on non stop -bussikuljetus. Lisäksi keskustan ja messualueen välillä on ilmainen bussikuljetus.

Alueelle on opasteet Viitostien ja Mäntyharjun keskustan suunnista. Voit katsoa parkkialueen sijainnin myös tästä karttalinkistä; navigaattori opastaa perille osoitteella Vihantasalmentie 421, Mäntyharju.

Messualueen vieressä olevalla lähiparkkialueella on  vip-, invalidi-, lehdistö-, moottoripyörä- ja näytteilleasettajapysäköintipaikat. Liikenteen sujuvuuden vuoksi on hyvä, jos näille paikoille pysäköintiin oikeuttavat luvat ovat helposti esitettävissä liikenteenohjaajalle.

Julkisilla kulkuvälineillä messuille

Loma-asuntomessuille Mäntyharjuun on mahdollista tulla myös käyttämällä julkisia kulkuvälineitä. Kätevimmin matka taittuu junalla, sillä Mäntyharjun juna-asemalta on ilmainen bussikuljetus messualueelle ja takaisin. Tarkemmat juna-aikataulut löytyvät VR:n nettisivuilta.

Messubussi keskustaan

Messubussi lähtee juna-asemalta kohti messualuetta päivittäin kello 10.40, 11.40, 12.40, 13.40, 14.40, 15.40, 16.40 ja 17.40.
Vastaavasti messualueelta bussi keskustaan lähtee noin kello 11.10, 12.10., 13.10., 14.10., 15.10., 16.10., 17.10. ja 18.10. Reitti on kestoltaan suuntaansa noin puoli tuntia.

Bussin reitti: Rautatieasema – Linja-autoasema – Iso-Pappila – Taidekeskus Salmela (pysäkki Ravintola Kesäheinän kohdalla) – Messualue. Pysäkit on merkitty messubussi-kyltein.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *