Asuntomessut Mikkelissä

Valtakunnalliset Asuntomessut avaavat tänään porttinsa 48. kerran. Mikkelin Kirkonvarkauteen syntynyt uusi asuinalue tarjoaa näkymiä asumisen tulevaisuuteen niin teknologioiden, asumismuotojen kuin aluesuunnittelun kautta. Oikeiden ihmisten oikeat kodit avaavat meille ovensa kuukaudeksi ja esittelevät uusimpia ratkaisuja, joilla omasta arjesta saa sujuvampaa ja helpompaa.

Jatka lukemista ”Asuntomessut Mikkelissä”

Loma-asuntomessujen infopaketti

Loma-asuntomessut Mäntyharjussa ovat järjestyksessä 9. valtakunnalliset loma-asuntomessut. Loma-asuntomessualue sijaitsee Mäntyharjun kunnan Pyhäkosken alueella, kirkasvetisen Pyhäveden rannalla. 29 hehtaarin kokoiselle messualueelle on kaavoitettu yhteensä 25 loma-asuntotonttia ja viisi omakotitalotonttia. Kaikilta loma-asuntotonteilta on näkymä Pyhävedelle. Messualueen keskellä on yhteisranta ja useita puistoalueita, jotka lisäävät alueen viihtyisyyttä ja luonnonläheisyyttä.
Jatka lukemista ”Loma-asuntomessujen infopaketti”

Loma-asuntomessut Mäntyharjulla 27.6. – 10.7.2011

Mäntyharjussa, yhdessä Suomen tunnetuimmista mökkikunnista, on juhannuksen jälkeen nähtävillä monenlaisia mökki- ja rantasaunaunelmia. Maanantaina 27.6. avattavien Loma-asuntomessujen vetonaula ekotehokkaan loma-asumisen ja taiteen ohella ovat erilliset rantasaunat.
Jatka lukemista ”Loma-asuntomessut Mäntyharjulla 27.6. – 10.7.2011”